“Mikä fantastinen muutos!” Yksi tyttö käänsi asuntonsa vanhalla remontilla unelmien asuinpaikaksi

Olin kyllästynyt rumaan asuntooni, joten sain loistoidean! 🤫🤌 Lomamatkan sijaan käytin rahat sen remontointiin enkä katunut sitä myöhemmin koskaan! 😍👏 “mummon” asunnosta tuli luksusasunto! 👍🤭 Ennen-jälkeen-kuvat – katso artikkeli! 👇

Nykyisen vanhan asunnon omistaja on nuori tyttö, bloggaaja. Asia on niin, että hän on asunut täällä koko ikänsä ja muutto uuteen asuntoon ei ollut hänen suunnitelmissaan, joten hän päätti radikaalista remontista. 1960-luvun talo osoittautui muodonmuutoksen päätteeksi upeaksi.

Ensimmäinen tehtävä oli vaihtaa ulko-ovi. Jotta tilan rajoja voitiin visuaalisesti laajentaa, seinät maalattiin valkoisiksi. Ja käytännöllisyyden vuoksi lattiaan laitettiin suurikokoiset posliinilaatat.

Sisäänkäynnin oikealla puolella on tyylikäs konsoli, peili ja kompakti ottomaani turkoosin sävyssä. Kapeassa nurkassa on suuri vaatekaappi päällysvaatteille. Julkisivuihin valittiin peililisäykset.

Aiempi sisäänkäynti keittiöön oli tukittu – nyt keittiöön pääsee olohuoneesta. Tavallisesta ovesta luovuttiin ja tehtiin liukuva väliseinä ranskalaiseen tyyliin. He koristivat lattian ja esiliinan posliinikivillä. Seinää vasten on asennettu kulmasarja beigen värisenä.

Olohuoneesta tuli läpikulkuhuone, sillä sieltä pääsee mihin tahansa huoneeseen asunnossa, paitsi kylpyhuoneeseen. Parvekelohko päätettiin poistaa ranskalaistyylisten parvekeovien luomiseksi. Tämän tekniikan ansiosta huoneeseen valuu enemmän luonnonvaloa.

Olohuoneen sisäänkäynnistä oikealla seinällä on mukava sohva, joka voidaan taittaa ulos ja luoda tarvittaessa täysimittainen nukkumapaikka vieraille. Pehmeää vyöhykettä vastapäätä on sijoitettu televisiovyöhyke, jossa on takkaportaali.

Olohuoneesta astutaan makuuhuoneeseen. Seinät on maalattu tiffany-värillä, ja lattiassa käytettiin klassista laminaattia. Seiniä täydennettiin listoilla ja peileillä. Keskelle sijoitettiin vaaleanpunaisella verhoilulla varustettu parisänky, jonka sängyssä on nostomekanismi, joka tarjoaa lisää säilytystilaa makuuhuoneessa.

Sängyn vieressä sijaitsivat yöpöydät ja pieni tilaustyönä tehty pukeutumispöytä. Siitä oli mahdollista järjestää täysimittainen pukuhuone. Siinä on kaikki tarvittava, myös pistorasiat ja ilmanvaihto.

Kylpyhuone ja wc yhdistettiin yhdeksi tilaksi, jonka pinta-ala on 6 neliömetriä. Lattiapäällysteeksi valittiin mattapintaiset posliinilaatat, ja seinät on vuorattu kiiltävillä posliinilaatoilla ja mosaiikeilla.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant