Kutsu tytärtäni “heiksi”! Lopezin tytär esittelee uuden lyhyen hiustenleikkuunsa ja poikamaisen kuvansa

Lopez ei pysty edes nostamaan silmiään hämmennyksestä aina kun hän on “tyttärensä” kanssa!😬 Kamerat tallensivat salaa hämmentyneen tähden perijättären viereen, joka ei suostu olemaan tyttö! 🧐😮 Emme bongattiin lyhyen hiustenleikkuun ja poikamaisissa vaatteissa, joiden tuoreet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇

Vielä vuonna 2008 hän sai kaksoset yhdessä ex-miehensä M. Anthonyn kanssa. 15 vuotta on kulunut, eikä hänen lastensa elämä ja ulkonäkö lakkaa koskaan olemasta huomion keskipisteenä. Ihmiset kiinnittävät paljon enemmän huomiota teini-ikäiseen Emmeen.

Koko juttu on se, että tytön valinta osuu usein poikamaisiin asuihin, jotka koostuvat löysistä T-paidoista, shortseista ja lippiksistä. Hänellä on myös uusi hiustenleikkaus, joka viestii siitä, että hän on parhaillaan itsensä löytämisen matkalla. Kuvittele fanien yllätys, kun Lopez pyysi kutsumaan Emmeä “heiksi”, ei “häneksi”!

“Missä ovat äidin geenit?”, “Maailma on kääntynyt ylösalaisin”, “Odota vähän, niin näet hänet aivan erilaisena!”, “Kateus hiljaa! Hän on onnekas, että hänellä on mahdollisuus valita”, “Mitä meidän sukupolvemme lapsille tapahtuu?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant