“Olipa kerran maatila!” Garner antaa intiimin katsauksen perheensä maatilalle ja jakaa eksklusiivisia valokuvia.

Hän ostaa perheensä maatilan ja kunnostaa sen tunnistamattomaksi! 😍💪 Garnerin maanläheisyys on toinen syy, miksi fanit ihailevat häntä! 🫠💘 Affleckin ex-vaimo pelastaa perheensä historian ja saa kaikkien kunnioituksen! 😮👏Hän jakoi eksklusiivisia kuvia maatilalta, jotka sinäkin voit katsoa tästä artikkelista! 👇

Yksi rakastetuimmista showbisnestähdistä on kiistatta J. Garner. Erinomaista näyttelijätärtä ja B. Affleckin ex-vaimoa pidetään maanläheisimpinä ja anteliaimpina julkkiksina, mikä ei ole syyttä. Hänen rakkaat lapsuusmuistonsa ovat peräisin heidän perheensä maatilalta.

Patricia English Garner, ikonisen näyttelijän äiti, muistelee menneisyyttä ja sitä, kun hänen vanhempansa hankkivat maan, joka on jäänyt ikuisesti heidän sydämiinsä. Se ostettiin vuonna 1936 hänen isänsä bonuksella, jonka hän ansaitsi omistautuneesta palveluksestaan ensimmäisen maailmansodan aikana.

 

Patricia muistelee alkuaikojen haasteita ja vaikeuksia. Heillä ei ollut edes vettä eikä sisäputkia. Vähitellen perhe muutti pois, ja tila on sittemmin vaihtanut monta omistajaa.

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant