“Elämää erämaassa!” Kurkistetaanpa sisälle salaperäiseen taloon, joka sijaitsee viehättävässä maisemassa…

Eräs nainen näytti talonsa erämaassa, ja nyt kaikki haluavat jättää kaupunkielämän taakseen ja asua siellä! 🏠🏞️ Kuinka viihtyisä ja tunnelmallinen vanha talo onkaan sisältäpäin! 😍🫠 Katso kuvat tästä artikkelista! 👇

Englannin viehättävässä Burfordin kaupungissa asuu vain 1340 ihmistä. Ihmiset törmäävät täällä usein vanhaan taloon, joka ei jää keneltäkään huomaamatta. Siitä on tullut esityssuunnittelija Penelopen ja hänen miehensä uusi asuinpaikka.

Aikaisemmin arvostetulla lontoolaisella asuinalueella asuneet halusivat muuttaa sitä sen jälkeen, kun heidän viisi lastaan olivat jättäneet vanhempien pesän, selittäen, että he näkivät tilaisuuden lähteä uudelle matkalle ja täyttää kotinsa rakkailla tavaroilla.

Se merkitsee mukavuutta ja viihtyisää ilmapiiriä, joka ei anna kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Se välittää sekä vaalittuja muistoja että ikivanhoja viboja.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant