“Nooan arkin jäljennös!” Yksi urakoitsija rakentaa valtavan arkin ja vetää puoleensa turisteja ympäri maailmaa.

Puuseppä viettää 20 vuotta rakentaen jättimäistä arkkia ja jättää kaikki sanattomiksi lopputuloksellaan! 😱👏 Katsotaanpa tätä luomusta ja uppoudutaan sen tunnelmaan! 🧐🧐🫠 Katso eksklusiivinen kuvamateriaali tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo Noord-Hollannissa kasvaneesta urakoitsijasta. Hän oli vakuuttunut siitä, että hänen kohtalonsa on rakentaa valtava arkki, joka auttaa ihmisiä selviytymään kauheasta tulvasta.

Nooan arkki inspiroi häntä suuresti, ja voidaan sanoa, että hänen luomuksensa on jäljitelmä. Täsmällisen kopion luomiseksi hän luki Raamattua, katsoi useita elokuvia ja sai paljon tietoa alkuperäisestä arkista.

Hän alkoi suunnitella ja rakentaa omaa, Johanin arkkiaan avustajien avulla. Nyt se on valtava näyttely, jossa on useita kerroksia ja joka houkuttelee turisteja.

Siellä on myös elokuvateatteri ja ravintola, jossa voidaan pitää liiketapaamisia ja jopa häitä. Tutustu siihen ja jaa vaikutelmasi kanssamme!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant