Anoppi vaatii, että hänen poikansa jättää raskaana olevan vaimonsa yksin tämän syntymäpäivänä, ja näin tapahtuu seuraavaksi.

Mies vastaa: “Vaimoni tulee ensin” ja lyö äitiään kuin terävällä veitsellä! Jatkoa – katso artikkeli!

Eräs mies on kertonut tarinansa ja kysyy neuvoa, oliko hän väärässä tehdessään seuraavaa vai ei. Oli hänen äitinsä syntymäpäivä. Oli dilemma, minne mennä juhlimaan sitä, ja perheessä oli erimielisyyksiä ja jopa riitaa.

Anoppi vaati, että mentäisiin mereneläväravintolaan, josta hän piti. Hänen vaimonsa ei sitä vastoin pitänyt siitä ollenkaan ja vastusti jyrkästi sinne menemistä. Mies, joka joutui repimään vanhempiensa ravintolavalinnan ja vaimonsa epämukavuuden välillä, ehdotti läheistä vaihtoehtoa äidin raskauden vuoksi.

Hänen äitinsä ei kuitenkaan pitänyt siitä ja alkoi väittää, että heidän pitäisi valita kalaravintola ja jättää vaimo yksin kotiin. Viimeinen pisara tuli ja mies vastasi: “Vaimoni tulee ensin”, mikä tuli naiselle terävänä puukkona.

Mies asetti vaimonsa hyvinvoinnin etusijalle ja harkitsi muita vaihtoehtoja. Tilanne sai kuitenkin aikaan ristiriitaisia reaktioita verkon käyttäjien keskuudessa. Jotkut olivat enemmän kuin varmoja siitä, että mies osoitti epäkunnioitusta äitiään kohtaan, toiset pitivät hänen päätöstään oikeana.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant