“Rintaliivitön Cher märissä vaatteissa!”: Cherin uudet skandaalikuvat olivat suuri pettymys

Fanit kauhistuivat nähdessään rintaliiveettömän 75-vuotiaan Cherin märissä vaatteissa! 😳😱 Tältä ikoninen laulaja näyttää, kun hän luulee, ettei kukaan katsele häntä! 😬🫢

Valokuvaajat eivät jättäneet käyttämättä tilaisuutta kuvata 75-vuotiasta esiintyjää, kun hän nautti lomastaan. Uudet paparazzikuvat tuottivat faneille pettymyksen antaen kenenkään jäädä välinpitämättömäksi. Kukaan ei ollut valmis näkemään häntä tällaisena.

Skandaalinkäryiset kuvat lähtivät välittömästi leviämään aiheuttaen kohua fanien keskuudessa. Legendaarisen esiintyjän fanit olivat hieman pettyneitä nähdessään hänet tällaisena. Hän oli märissä vaatteissa ja ilman rintaliivejä. Myöskään hänen meikittömät kasvonsa eivät jääneet huomaamatta.

“Appelsiininkuori-iho ja syvät rypyt!”, “Mikä häpeä!”, “On aika nauttia ajasta lastenlasten kanssa, eikä tehdä tätä!”, “Ei yhtään parempi kuin Madonna!”, “Pitäkää huoli omista asioistanne, ihmiset!”.

“Jos ikääntyminen, niin vain tällä tavalla!”, “Jopa ilman meikkiä hän näyttää paljon paremmalta kuin monet hänen ikäisensä showbisneksessä”, “Miten on edes mahdollista näyttää näin hyvältä 75-vuotiaana?”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant