“Ei vieläkään suunnitelmia ikääntyä 64-vuotiaana!”: Pfeiffer jakoi uusia kuvia itsestään uima-altaalla, jotka herättivät ristiriitaisia reaktioita.

Michelle Pfeiffer näytti, miltä 64-vuotiaan naisen pitäisi näyttää! 😍🫠 Hän jakoi provosoivia kuvia uima-altaalla ja yllätti seuraajansa iloisesti! 🤭🔥

Tämän erinomaisen Hollywood-näyttelijän nimi on ollut jo pitkään otsikoissa verkossa. Vaikka hän ei enää näyttäydy julkisuudessa kovin usein, hän ilahdutti hiljattain seuraajiaan tuoreilla kuvilla, joissa hän on uima-altaalla.

Ihmisillä oli hänestä vaihtelevia mielipiteitä sosiaalisessa mediassa. Jotkut eivät löytäneet sanoja ilmaistakseen ihailunsa, kun taas toiset eivät nähneet kuvissa mitään erityistä ja ainutlaatuista selittäen, ettei ikoninen kaunotar ole enää entisensä.

“Tältä 54-vuotiaan naisen pitäisi näyttää!”, “Ei ihme, että niin monet miehet ovat yhä salaa rakastuneita häneen!”, “Upea sekä meikattuna että ilman meikkiä!”, “Hän määrittelee naiskauneuden ja vetovoiman!”, “Tarvitsemme enemmän sinua!”.

“Mikä häpeä! Ja tämä nainen on 54-vuotias?”, “Täysin sopimatonta hänen ikäisekseen!”, “Merkitseekö ikä hänelle mitään? En usko!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant