“Kuka varasti Thomas Shelbyn sydämen?” Cillian Murphy teki harvinaisen esiintymisen vaimonsa kanssa ja nosti kaikkien kulmakarvat pystyyn

Hän näytti vaimonsa ja ihmiset eivät voi lakata kutsumasta häntä “rumaksi ankanpoikaseksi”!🥱 Vaikka fanit odottivat näkevänsä kaunottaren hänen vieressään, todellisuus oli pieni pettymys! 😵🤬 Oletko koskaan miettinyt, kenestä tuli Thomas Shelbyn oikea vaimo? 🤔🧐 Katso sitten artikkeli! 👇

“Mikä harmaa hiiri”, “Ruma ankanpoikanen” ja muita negatiivisia kommentteja löytyi irlantilaisnäyttelijän ja hänen rakkaan vaimonsa yhteiskuvien alta. Parhaiten hänet muistetaan roolistaan Thomas Shelbynä “Peaky Blinders” -sarjassa, hän voitti miljoonien sydämet ja jatkaa edelleen samalla tavalla.

Hänen menestyksensä ja suuren näyttelijäntyönsä lisäksi hänen yksityiselämänsä on aina herättänyt fanien mielenkiinnon, jotka ihmettelivät, miltä hänen vaimonsa näyttää. Cillian ja Yvonne ovat olleet naimisissa jo 19 vuotta ja heillä on 2 yhteistä suloista lasta. Usko tai älä, tämä on se nainen, joka varasti sinisilmäisen machon sydämen.

Mielipiteet huomattavan näyttelijän “valinnasta” vaihtelivat suuresti. Vaikka jotkut olivat iloisia nähdessään suosikkielokuvatähtensä onnellisena yksityiselämässään, toiset eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä tuomitakseen hänen vaimonsa ulkonäön pitäen kiinni mielipiteestä, että hän olisi ansainnut parempaa. Vaikka miljoonat odottivat näkevänsä hänen vieressään “miljoonamallin”, todellisuus ei vastannut heidän odotuksiaan.

“Mitä hän löysi hänestä?”, “Lahjakkuutta, mainetta, rahaa, mutta ei mitään naismakua!”, “He näyttävät enemmän äidiltä ja pojalta”, “Kateus hiljaa! Hän varasti sukupolvemme halutuimman näyttelijän sydämen!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant