“Äidiltä ei ole mitään!” Julia Robertsin tytär petti fanit hoitamattomalla ulkonäöllään

🤦🏻‍♀️”Kuvittele, tämä sotkuinen tyttö on Julian tytär! “😬Näki Robertsin kauneuden, fanit olivat varmoja, millainen hänen tyttärensä olisi, mutta todellisuus petti them👩🏻‍👧🏻💔Tytär herätti huomiota mauttomalla kaapullaan ja sekaisin olevilla hiuksillaan👘🪮Hän näyttää hoitamattomalta, ole vakuuttunut here⬇️

Julia Roberts voitti miljoonien sydämet naisellisuudellaan ja kauneudellaan. Hänen tyttärensä Hazel Moder esiintyi ensimmäistä kertaa Cannesin elokuvajuhlilla ja ilahdutti monia faneja. Mutta jotkut jopa kritisoivat hänen ulkonäköään. Tytöstä tuli median huomion keskipiste, ja hänen luonnollinen kauneutensa teki vaikutuksen.

Hazel valitsi yksinkertaisen lookin löysässä hiekanvärisessä pitkässä mekossa ja mustissa kiiltosandaaleissa. Ilmeisesti tyttö haluaa korostaa luonnollista kauneuttaan. Hän ei käytä meikkiä eikä suosi epätavallisia, outoja kampauksia.

Monet totesivat, että Hazel on hyvin samanlainen kuin hänen isänsä Daniel Moder. Hänellä on vaaleat hiukset, siniset silmät ja sirot kulmakarvat, mikä tekee hänestä vanhemmiltaan perityn kaunottaren.

Tyttö näyttää myös kauniilta äidiltään. Hän on perinyt hänen nenänsä ja suloiset hymyilevät kasvonsa. Nämä kasvonpiirteet korostavat Hazelin äidiltään perimää kauneutta.

Kaikesta kritiikistä huolimatta Hazelin kauneus on todella kaunista․ Mitä voit sanoa hänen ulkonäöstään? Jaa näkemyksesi kommenttiosassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant