Kun olin raskaana kaksostytöille, anoppi kohteli minua kuin orjaa. Mieheni ei uskonut minua, ennen kuin nauhoitin salaa kaiken

Eräs tyttö jakoi todellisen tarinansa siitä, miten anoppi manipuloi häntä räjäyttämällä verkon. 21-vuotiaana hän odotti kaksostyttöjä ja koki raskautta.

On ymmärrettävää, että suhteiden muodostaminen appivanhempien kanssa voi olla melko haastavaa, koska astut uuteen perheeseen ja sinun pitäisi elää “heidän sääntöjensä mukaan”. Tämän päivän sankarittarella ei ollut hyvät välit anoppiinsa.

Koko juttu on se, että mitä ikinä hän tekikin, vanhempi nainen ei jättänyt tilaisuutta käyttämättä arvostella häntä. Oli kirjaimellisesti mahdotonta miellyttää häntä. Eräänä päivänä hän pakotti äidin auttamatta tekemään kotimaastaan peräisin olevaa ruokaa ja huudahti maistettuaan sitä “Kamalaa!”.

Kuuntelin hänen jokaista käskyään ja tein kotityöt täysin yksin, Lopulta opin puolustamaan itseäni ja kieltäydyin tekemästä mitään, ennen kuin hän oli kiltti hänelle.

Aluksi mieheni ei uskonut minua ja oli epäkohtelias, koska hän tiesi, että “asetin” sääntöni välittämättä hänen äitinsä säännöistä. Mutta päätin nauhoittaa, miten hän puhui minulle, ja todistin, että olin täysin oikeassa. Hän selitti “säännöt” äidilleen, mutta ei silti aikonut muuttaa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant