“Ikuisen nuoruuden epätoivoisessa tavoittelussa”: 69-vuotias Basinger kohtasi kovaa kritiikkiä ulkonäöstään kauneusleikkausten jälkeen

Fanit kieltäytyivät uskomasta, että näiden kuvien plastiikkakirurgian uhri on Kim Basinger

Luultavasti kaikki tuntevat tämän tunnetun amerikkalaisen mallin, näyttelijän ja laulajan, joka vietti hiljattain 9-vuotissyntymäpäiväänsä. Hollywood-tähden viimeaikainen ulkonäkö on muuttunut tunnistamattomaksi useiden leikkausten jälkeen.

Monet ovat sitä mieltä, että julkkis on menettänyt entisen viehättävyytensä ja viehättävyytensä. Mitä tulee hänen viimeisimpään ulkonäköönsä, siitä tuli nopeasti keskustelujen aihe, sillä kulttihirmusta ei näyttänyt jäävän mitään jäljelle.

“En näe Kimiä tässä, ei voi olla hän!”, “Taas yksi huomionhakuinen”, “En yksinkertaisesti voi uskoa silmiäni”, “Mikä luuranko hänestä on tullut!”, “Yhtä 1990-luvun kuumimmista ja vaikutusvaltaisimmista tähdistä on vaikea tunnistaa”.

“Mikä sai hänet pilaamaan luonnollisen kauneutensa?”, “Tuskin tunnistan suosikkinäyttelijääni”.

Tunnistitko sinä suositun näyttelijän ja mallin?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant