Naapurit kokoontuivat yhteen, keräsivät 10 000 dollaria ja korjasivat köyhän eläkeläisen talon.

Tämän päivän uskomaton tarina auttaa kaikkia palauttamaan uskonsa inhimillisyyteen 😊🥰

Yhdysvaltain New Jerseyn lainsäädäntö vaatii kaikkia omistajia pitämään kiinteistönsä, tarkemmin sanottuna talonsa, hyvässä kunnossa, jotta kadun mukava tunnelma ja ulkonäkö säilyisivät.

Joillekin ihmisille se on kuitenkin tuskin mahdollista. Jotkut ovat iäkkäitä eivätkä yksinkertaisesti pysty siihen, jotkut ovat sairaita, ja heidän on myös mahdotonta hoitaa kaikkia näitä asioita. Siksi kaikki eivät voi tehdä sitä, mitä lainsäädäntö edellyttää.

Tapaa Ann Glancy, iäkäs nainen, joka ei pysty pitämään kotiaan ja pihaansa puhtaana vakavien terveysongelmiensa vuoksi. Kiinteistö oli jäänyt laiminlyödyksi ja näytti hylätyltä. Kun taas hänellä oli tarpeeksi rahaa elääkseen niukalla eläkkeellään.

Häntä ilahdutti se, että hänellä oli todella mukavia, anteliaita ja hyväsydämisiä naapureita, jotka päättivät kerätä rahaa ja korjata köyhän kotirouvan talon. Nainen kieltäytyi, mutta sai sitten ison sakon ja ei voinut muuta kuin suostua.

Niinpä naapurit ryhtyivät töihin. Se oli tietysti aika ajoin raskasta ja haastavaa, mutta se, että he työskentelivät ryhmässä, teki työstä paljon helpompaa ja miellyttävämpää. He saivat talon korjattua viikonlopun aikana.

Iäkäs nainen jäi sanattomaksi nähdessään kotinsa, joka näytti nyt täysin tunnistamattomalta. Kuisti ja ikkunat korjattiin ja käytettiin uusia lautoja. Tulokset hämmästyttivät kaikkia ympärillä olevia.

Jos hän olisi itse päättänyt tehdä remontin, se olisi maksanut hänelle noin 10 000 dollaria, mutta kiitos hänen suurisydämisten naapureidensa, hänen ei tarvitse nyt huolehtia mistään.

 

 

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant