“Ruma” Auggie on kasvanut! Näin kävi nuorelle näyttelijälle Jacob Tremblaylle!

Kyllä, tämä on Auggie elokuvasta 2️⃣0️⃣1️⃣7️⃣ “Wonder”, joka särki kaikkien katsojien sydämet!💔 Se seurasi harvinaisen sairauden ja ainutlaatuisen ulkonäön omaavan pikkupojan elämää! 😓 Hahmoa näytteli Jacob Tremblay, joka on jo kasvanut aikuiseksi!🧐😍 Ole valmis yllättymään, kun näet hänen uudet kuvansa tässä artikkelissa!👇

Tämä lahjakas näyttelijä, joka on vielä hellävaraisessa iässä, valloitti suuret yleisöt legendaarisella Auggie Pullmanin roolistaan hittielokuvassa, joka siunasi valkokankaita vuonna 2017. Se nosti näyttelijän uran uudelle tasolle ja hänen loistavat näyttelijäntaitonsa saivat korkeimmat arvosanat.

Mitä tulee kulissien takaiseen todellisuuteen, Tremblay joutui viettämään tuntikausia maskeeraustuolissa, jotta he voisivat “muuttaa” itsensä hahmoksi. Hänen muita merkittäviä roolejaan ovat muun muassa “Good Boys” ja “Doctor Sleep”. Jacob on työskennellyt noin 50 projektissa, eikä hänellä ole suunnitelmia lopettaa.

Pojasta on tullut todellinen sydäntensyöjä, ja monet ovat jopa vakuuttuneita siitä, että hän olisi voinut saavuttaa suuria korkeuksia ja menestystä myös mallintyössä. Jo 16-vuotiaana hänellä on niin ainutlaatuiset piirteet, jotka eivät anna kenenkään jäädä välinpitämättömäksi.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant