“Mädät hampaat, löysä iho, ei kulmakarvoja!” Näin Claudia Cardinale on kehittynyt vuosien varrella…

Takaisin 1️⃣9️⃣7️⃣0️⃣s miehet kutsuivat häntä naiseksi, jolla oli maailman kauneimmat kasvot ja joka tuli tunnetuksi rooleistaan elokuvissa “Olipa kerran lännessä”, “Kolme muukalaista Roomassa” ja muissa aikansa klassikoissa! 🤩👏Italiassa aaltoja herättänyt näyttelijä on jo muuttunut 8️⃣5️⃣!😟 Veikkaamme, että kukaan teistä ei tunnista näyttelijää tämän artikkelin tuoreissa kuvissa! 👇

Tämän ikonisen italialaisnäyttelijän tihkuva ura on kestänyt yli 6 vuosikymmentä, jonka aikana hän jätti ikuisen jäljen alalle suurella lahjakkuudellaan, loistavilla näyttelijäntaidoillaan ja karismallaan. Hänen tähdittämiensä hittielokuvien joukossa ovat muun muassa “Olipa kerran lännessä”, “Tyttö matkalaukun kanssa”, “Älä tee aaltoja” jne.

Harva tietää, että hän syntyi monikieliseen perheeseen, ja hänen odotettiin tekevän opettajan uraa. Hän oli niin kaunis, että pian hän voitti Tunisian kauneimman italialaisen tytön tittelin, mikä avasi hänelle monia ovia. Hänen tuottajansa oli Franco Cristaldi, joka teki 18-vuotisen sopimuksen tulevan elokuvalegendan kanssa ja josta tuli myöhemmin hänen aviomiehensä.

Hänen läpimurtoroolinsa oli elokuvassa “Kolme muukalaista Roomassa”, joka johti suuriin rooleihin elokuvissa “Rocco ja hänen veljensä” ja “Leopardi”. Hän joutui kohtaamaan Hollywoodin standardit, jotka aiheuttivat häneen huomattavia paineita. Myöhemmin hän erosi Cristaldista ja löysi pian rakkauden ohjaaja Pasquale Squitieriin.

Claudia toimi Unescon hyvän tahdon lähettiläänä ja jatkoi edelleen omistautunutta työtään elokuvan parissa. Nykyään hän asuu sukulaistensa luona ja on oppinut asettamaan terveytensä yhteiskunnallisten odotusten ja yleisten normien yläpuolelle. Hänen roolinsa elokuva-alalla on todellakin korvaamaton.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant