“Nyt on epämiellyttävää katsoa häntä!” Uudet kuvat Julia Robertsista aiheuttivat ristiriitaisia reaktioita hänen faneissaan

“Vinot jalat kuin tulitikkuja ja roikkuvat polvet! “🤮🦵🏻Julia ei ole enää miesten unelma, hän on kuin kuihtunut mummo💔👵🏻Fans kauhistuivat nähdessään kuvia laihtuneesta näyttelijättärestä😱Laihtuminen runteli häntä ja tuli syyksi discussions🗣️Just katsoa häntä here👇🏻

Julia Robertsia pidettiin vuosia Hollywoodin kauneimpana naisena, eikä aika näyttänyt jättäneen häneen jälkiään. Näyttelijätär näytti pysyvän muuttumattomana vielä 50-vuotiaana. Uusimmat kuvat Robertsista aiheuttivat kuitenkin todellisen järkytyksen hänen faniensa keskuudessa.

Näyttelijätär on nyt muuttunut täysin ja hänen vartalonsa on menettänyt kimmoisuutensa ja virheettömyytensä. Kuvassa näkyy hänen lukemattomia ryppyjään ja ikääntymisen merkkejä. Häntä on tuskin tunnistaa verrattuna siihen kuvaan nuorekkaasta kauneudesta, jonka olemme tottuneet näkemään. 56-vuotiaana näyttelijä näyttää kymmenen vuotta vanhemmalta.

Tarkkaavaiset fanit huomasivat heti näyttelijättären muuttuneet jalat, jotka ohenivat ja näyttivät tulitikuilta. Rypistyneet polvet ja vinot jalat luovat pettymyksenomaisen vaikutelman. Fanit pyytävät näyttelijää lihottamaan muutaman kilon.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant