“Täydellinen yhdistelmä modernia ja perinteistä!” Tässä on yksi henkeäsalpaavimmista muodonmuutoksista, johon olet koskaan törmännyt.

Tyttäreni luokkatoverit pilkkasivat häntä, kun hän näytti asuntoa, jossa hän asui! 🤭👎Tämän jälkeen päätin saada heidät haluamaan haluamansa takaisin! 😉 5️⃣0️⃣-vuotias yksinhuoltajaäiti, muutin surkean asuntomme tunnistamattomaksi ja käänsin kaikkien päät! 🤩 Katso lopputulos tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän sankarittariksi tulivat 50-vuotias nainen ja hänen lukiossa opiskeleva tyttärensä. Lukukausimaksujen ja taloudellisten mahdollisuuksien puutteen vuoksi perheellä ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin muuttaa näin kurjaan paikkaan. Sitä ei ollut remontoitu vuosiin, mikä jätti paljon toivomisen varaa.

Siksi heillä ei mennyt paljon aikaa päättää radikaalista remontista. Asunnon pinta-ala oli 80 neliömetriä, ja kunnostustyöstä lupasi tulla melko haastava ja monimutkainen. Mikään ei kuitenkaan voinut muuttaa äidin mieltä.

He valitsivat sisääntulon seinille englantilaisen tapetin, jossa oli erilaisia kuvioita. Seuraava tehtävä oli asentaa lattialle posliinilaatat koristeineen. Sisäänkäynnin oikealla puolella on antiikkinen peili sekä avoin säilytysjärjestelmä ja sitä vastapäätä pieni puinen penkki.

Olohuoneen alueen lattiaksi valittiin parkettipuuta. Seinät päätettiin maalata vaalealla maalilla, joka teki tilasta visuaalisesti suuremman. Sisäänkäynnin oikealla puolella on lasivitriini, johon sijoitettiin omistajan lasi- ja posliinikokoelma.

Keskelle sijoitettiin ylellinen sohva. Ruokailuryhmä on lähellä ikkunaa.

Nyt on vuorossa keittiö, jonka seinät on maalattu vaaleanharmaiksi ja lattiassa oli samat posliinilaatat kuin eteisessä. Omistaja halusi, että tiskiallas asennetaan lähelle ikkunaa. Huoneessa on myös minikokoinen sohvapöytä ja kaksi tuolia.

Omistajan makuuhuoneeseen tehtiin markkinarako, johon sijoitettiin makuupaikka. Huoneessa on sisäänrakennetut vaatekaapit pienillä hyllyillä sekä yöpöydät. Ikkunan vasemmalle puolelle ilmestyi mukava pukeutumispöytä.

 

Mitä tulee tyttären huoneeseen, tänne järjestettiin pukuhuone, jota ei peitetty julkisivuilla vaan tekstiileillä. Siinä on kaikki tarvittavat ominaisuudet tyypilliselle tytölle.

Kylpyhuone ja wc yhdistettiin. Lattiassa käytettiin kivimäisiä laattoja ja seinissä neliönmuotoisia beigejä laattoja. Tänne asennettiin pesukone ja kodinhoito-osasto.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant