“Tulin äidiksi 50-vuotiaana enkä katunut mitään!” Miltä Janet Jacksonin aikuinen perijä näyttää aiheutti kiistaa

Janet ei kuunnellut ketään ja tuli äidiksi 50-vuotiaana! 5️⃣0️⃣🤱 Popin kuninkaan sisko näytti poikansa ja yllätti kaikki! 🧐😯Vauvan lumivalkoinen iho herättää kysymyksiä! ❓🤔Katso eksklusiivista kuvamateriaalia tästä artikkelista! 👇

Janet Jackson koki äitiyden ensimmäiset herkut 50-vuotiaana. Se on aika yllättävää, eikö totta? Hän toivotti ylpeänä tervetulleeksi poikansa ex-miehensä kanssa ja antoi hänelle nimen Eissa Al Mana.

Ex-puolisot kohtasivat ensimmäisen kerran vuonna 2010 ja menivät kihloihin kaksi vuotta myöhemmin. Vuonna 2013 he solmivat avioliiton ja pian perhe laajeni suloisen perillisen myötä. Janet joutui kohtaamaan kovaa kritiikkiä siitä, että hän omaksui äitiyden niin myöhään, mutta nyt hän ei kadu mitään.

Sen sijaan hän ilmaisi vilpittömän kiitollisuutensa tällaisesta siunauksesta, joka toi iloa ja onnea hänen elämäänsä. Pitkään toivottu äitiys teki hänestä maailman onnellisimman antaen hänen olla kiinnittämättä huomiota vihaajiin ja pahantekijöihin.

Janet kohtasi haasteita, jotka liittyivät hänen loukkaavaan avioeroonsa, joka ilmeisesti jätti häneen ikuisen jäljen. Hän ei koskaan lakkaa ilmaisemasta loputtomasti pojalleen, joka on jo 6-vuotias.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant