“12-vuotiaana kasvissyöjä, jolla on ajeltu pää!” Schwimmerin lapsen skandaalimainen käytös teki valtavan kohun

Vuonna 2011 “Friends”-sarjan Ross toivotti tyttärensä tervetulleeksi! 😲😍Cleo ajeli päänsä ja kutsui itseään kasvissyöjäksi herättäen kysymyksiä fanien keskuudessa! 🤔🧐 Katso, miltä hän näyttää nyt tästä artikkelista! 👇👇👇

Ei varmaan ole ketään, joka ei olisi katsonut ainakin yhtä jaksoa “Ystävät” -sarjaa, eikä tuntisi tätä menestysnäyttelijä D. Schwimmerin loistavasti näyttelemää hahmoa. Huolimatta hänen tähteydestään elokuvissa, harva tietää hänen henkilökohtaisesta elämästään.

Huomattava näyttelijä on tyttären isä, jonka viimeaikaiset epätavalliset teot saivat aikaan kohun. Teinityttö ajeli päänsä ja alkoi väittää olevansa kasvissyöjä, mikä tuntui jopa verkon käyttäjistä naurettavalta.

Hän on myös suuri eläinten oikeuksien puolustaja. Ihmiset tuskin kuitenkaan vieläkään ymmärtävät, miten näin nuori tyttö voi päättää näin vakavista aiheista ja muuttaa imagoaan tunnistamattomaksi.

Elokuvatähti näyttää tukevan tyttärensä mieltymyksiä antaen tämän aloittaa itsensä löytämisen matkan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant