“Kaunottaretkin vanhenevat!” Tämän ikä ja vuodet ovat tehneet Meg Fosterille.

1️⃣9️⃣8️⃣0️⃣s hän villitsi miehiä valtameren kaltaisilla sinisillä silmillään ja naisellisuudellaan, mutta ajalla oli muita suunnitelmia! 💘➡️💔 Monet muistavat hänet elokuvista “Lippu taivaaseen” ja “Muukalaiset keskuudessamme”! 🎬🤩 Vuosia on kulunut ja Meg Foster näyttää nykyään tunnistamattomalta, jonka uudet kuvat näet tässä artikkelissa! 👇

Tämän ikonisen elokuvatähden uskomaton lahjakkuus, kiitettävät suoritukset ja epärealistisen kaunis ulkonäkö ovat valloittaneet miljoonia ihmisiä muovaamalla hänestä yhden alan vaikutusvaltaisimmista ja korkeimmista hahmoista. Meg aloitti näyttelemisen harrastamisen jo sisäoppilaitoksessa.

Siellä hän osallistui teatteriesityksiin todistaen loistavat taitonsa ja selkiyttäen elämäntavoitteitaan. Hänen elokuvadebyyttinsä oli elokuvassa “Adam at 6 am”, jossa hänellä oli onni näytellä Michael Douglasin rinnalla. Elokuva oli varmasti menestys ja toi hänelle menestystä ja tunnustusta.

Hänen erinomaisen näyttelijäntyönsä, suuren lahjakkuutensa ja ammattitaitonsa lisäksi myös karisma ja poikkeukselliset piirteet houkuttelivat miljoonia ihmisiä. Hän on jopa ansaitusti saanut ehdokkuuden roolistaan elokuvassa “Ticket to Heaven”.

Monet muistavat hänet muun muassa elokuvista “Strangers Among Us”, “Blind Fury” ja “Another Story”. Fosterin ura nousi uudelle tasolle, kun hän esiintyi muun muassa elokuvissa “Cagney and Lacey” ja “ER”.

Nyt hän esiintyy lukemattomien syvien ryppyjen, ihon pigmentaation ja muiden ikään liittyvien muutosten kanssa. Ainoa piirre, joka on kuitenkin aina erottanut hänet muista ja jonka vuoksi hänellä ei edelleenkään ole vertaistaan, on hänen silmiensä silmiinpistävä väri.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant