“Naimisissa olevat miehet eivät saa nähdä tätä!” Rosie Huntington-Whiteley kuumentaa sosiaalista mediaa provosoivilla kuvilla

Hän riisui kaikki vaatteensa ja nyt näemme, miksi Statham on hulluna häneen! 🤤❤️‍🔥The entinen Victoria’s Secret -enkeli ei jättänyt mielikuvitukselle sijaa! 🤭🔥Naiset, älkää antako miestenne nähdä tämän artikkelin kuvia!👇

Tuskin kukaan kyseenalaistaa R. Huntington-Whiteleyn henkilöllisyyttä, mallin ja Victoria’s Secret -enkelin, jonka roolia mallintekemisessä ei tulla koskaan unohtamaan ja jonka merkittävää panosta tuskin voi yliarvioida.

Hiljattain maailmankuulu supermalli poseerasi hillitysti ilman vaatteita hädin tuskin peittäen vaatteensa upeilla hiuksillaan. Sanomalla, että hän ei jättänyt mielikuvitukselle sijaa, ei ole mitään sanottavaa. Kuvat lähtivät heti leviämään ja niistä tuli kiivaiden keskustelujen aihe.

Jotkut jopa väittivät, että nyt kävi selväksi, miksi Jason Statham on yhä pakkomielle Rosiesta, eikä hänellä ole suunnitelmia korvata häntä jollain toisella. Hänen maanpäällinen viehätyksensä ja viettelevyytensä teki kaikki hulluiksi. Sitten hän esitteli upeaa vartaloaan maidonvärisessä mekossa, johon oli yhdistetty Emilia Wicksteadin viitta, ja näytti upealta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant