“Sydämenmurtaja ei ole enää sama!” Näin Johnny Depp on kehittynyt ajan myötä

Näin skandaalimainen avioero on tehnyt Deppille! 😱😬Kapteeni Jack Sparrow’n fanit tuskin tunnistavat enää suosikkitähteään! 🧐🤨 Vuosia on kulunut ja sydäntensyöjä on jo muuttunut 6️⃣0️⃣! Kukaan ei ollut valmis näkemään hänen muodonmuutostaan! ☹️💔 Näyttelijän uudet kuvat löydät tästä artikkelista! 👇


On sanomattakin selvää, että julkkisten ja showbisnestähtien elämä ja ulkonäkö eivät koskaan lakkaa olemasta julkisen huomion keskipisteenä. Paparazzit eivät koskaan jätä käyttämättä tilaisuutta vangita filmitähtiä ja malleja mitä kiusallisimmissa tilanteissa silloin, kun he sitä vähiten odottavat.


Tuore sosiaalisen median päivitys Hollywood-näyttelijästä muusikko Micki Freen kanssa aiheutti kohun. Kuva kuvasi suosikkinäyttelijäämme rennolla tapaamisella The Palmsissa Las Vegasissa. Liialliset asusteet ja ripaus meikkiä herättivät kaikkien huomion.


Mitä Freeen tulee, hän valitsi näyttävän punaisen asun, jossa oli kukkakuvioita. He juhlistivat kohtaamistaan innostuneesti ja arvostivat erityistä sidettään. Faneilla oli monia kysymyksiä pian hänen tuoreen päivityksensä jälkeen sosiaalisessa mediassa.


Ei ole mitään sanottavaa sanoa, että Depp on osittain menettänyt fyysisen viehätyksensä, mutta se, että hänen rooliaan ja panostaan alalle tuskin voi yliarvioida, on kiistaton. Monet uskovat, että oikeudenkäyntien taistelut ovat vieneet hänestä veronsa, eikä hän ole enää sama sydäntensyöjä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant