“Se on pelkkää iloa, herran tähden!” Robert De Niro jakaa suloisen selfien yksivuotiaan tyttärensä kanssa ja sulattaa kaikkien sydämen

Hän oli jo 7️⃣9️⃣ kun hän sai tyttären nuorelta tyttöystävältään! 😲🤐 Näyttelijä jakaa kunnianosoituksen vauvansa 1️⃣st syntymäpäivän kunniaksi ja tämä on pakko lukea! 🧐💥 Hän rikkoo vihdoin hiljaisuuden ja kertoo avoimesti isyyden omaksumisesta vanhemmalla iällä! 🤔🤨 Jatkoa – katso artikkeli! 👇

R. De Niron tyttären tulo sai aikaan ristiriitaisia reaktioita. Kyse on siitä, että tunnettu näyttelijä otti vanhemmuuden syleilyynsä 79-vuotiaana tyttöystävänsä, kamppailulajeja opettaneen ohjaajan kanssa. Heidän romanssinsa alkoi vuonna 2021, mutta heidän kerrotaan kuitenkin muodostaneen siteen jo vuoden 2015 The Intern -elokuvan kuvauksissa.

Hän on rehellisesti jakanut rehellisiä ajatuksiaan vanhemmuudesta korostaen sekä sen tuomia iloja että haasteita ja vaikeuksia.

Onnitellessaan hänen 1. syntymäpäiväänsä huomattava elokuvatähti kuvaili häntä erittäin mukavaksi ja suloiseksi lisäämällä, että hänen ottamisensa on Jumalan tähden puhdasta iloa. Se oli toukokuussa 2023, että pari toivotti Gian tervetulleeksi tähän maailmaan ja miehestä tuli isä 7. kerran.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant