”20 vuotta helvetillistä elämää!” Tätä Lisa Bonet kävi läpi avioliitossaan Jason Momoan kanssa

”Hän ei todellakaan odottanut tällaista elämää! ”😢Sadunomaisen suhteen jälkeen Jason jätti vaimonsa, joka on 12 vuotta vanhempi❌👩‍❤️‍👨Everything saavutti sen pisteen, että edes lapset eivät voineet pelastaa sitä liittoa💔👨‍👩‍👧‍👦But Bonet antoi hänelle mahdollisuuden useaan kertaan⏳💁🏻‍♀️Find ulos, mitä todella tapahtui article👇🏻

Jason Momoa ja Lisa Bonet ovat pitkään olleet yksi Hollywoodin viehättävimmistä pareista. Heidän rakkaustarinansa yllätti koko maailman. Jason näki tulevan vaimonsa ensimmäisen kerran valkokankaalla, kun tämä oli jo todellinen tähti. Tuolloin Momoa oli vasta 8-vuotias, mutta hän rakastui tähän kaunottareen. Sitten hän päätti, että Lisa Bonetista tulisi hänen tuleva vaimonsa.

Jason Momoan sanat kävivät toteen, ja vuosia myöhemmin hän ja Lisa Bonet solmivat liiton. Yhdessä he kasvattavat kaksi lasta. Näyttelijä on aina ihaillut vaimoaan ja jakanut rakkauden ja tunnustuksen sanoja. Hän korosti, että Lisa on inspiraation lähde. Fanit ihailivat tätä pariskuntaa, erityisesti tapaa, jolla Jason Momoa kohtelee Lisaa heidän 12 vuoden ikäerostaan huolimatta.

Uutinen pariskunnan Lisa Bonetin ja Jason Momoan erosta järkytti heidän fanejaan. Lisa Bonet näyttää antaneen miehelleen mahdollisuuden parantua useaan otteeseen, mutta valitettavasti mikään ei mennyt parempaan suuntaan. Netissä liikkuu huhuja, joiden mukaan näyttelijällä olisi ollut suhde kollegoidensa kanssa. Pariskunta asui yhdessä noin 20 vuotta, ja noin 18 vuoden ajan Lisa kärsi uskottomuudesta.
Nyt entiset puolisot, Lisa Bonet ja Jason Momoa, ovat päättäneet vihdoin lopettaa suhteensa. Avioero on sovinnollinen, ilman omaisuuden jakoa, ja he ovat päässeet sopimukseen lasten huoltajuudesta. He väittävät, ettei heillä ole vaatimuksia toisiaan kohtaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant