”Lihavat, etsivät roskiksia!” ”Lihavat, etsivät roskiksia!” Valotetaan Barbra Streisandin elämän harvoin nähtyä puolta.

Hän hylkäsi sydämettömästi poikansa ja unohti hänet! 💔😨Näyttelijä myönsi asettaneensa uransa perheen edelle! 🫤😡Varmasti kukaan teistä ei ole kuullut näistä leukoja hivelevistä yksityiskohdista Barbra Streisandin elämästä! 🤫🧐 Viime aikoina fanit luulivat hänen poikaansa kerjäläiseksi! 😬😱😱Katso skandaalikuvat tästä artikkelista! 👇

Tämän ikonisen Hollywood-tähden nimi on tunnettu ja tunnustettu kaikkialla maailmassa. Hänen suuri lahjakkuutensa, karismansa ja uskomattomat näyttelijäntaitonsa vangitsivat miljoonat muovaamalla hänestä yhden alan huikeimmista ja merkittävimmistä hahmoista. Ei vain hänen esityksensä, vaan myös maanpäällinen armo eivät jättäneet ketään välinpitämättömäksi.

Vaikka hänestä on tullut tunnettu nimi ja kulttuuri-ilmiö, hänen yksityiselämästään tiedetään vain vähän. Saattaa tulla suurena yllätyksenä tietää, että hän on asettanut uransa perheensä edelle, kuten hän avoimesti myönsi. Barbra asetti työnsä etusijalle ja hänen keskittymisensä on aina ollut ammatissaan.

Kaikki eivät tiedä, että hän jätti tietoisesti oman poikansa muiden hoidettavaksi keskittyessään pelkästään uraansa. Hän ei ollut muistanut poikaa edes kertaakaan moneen vuoteen. Myöhemmin hän ilmaisi halunsa omaksua äitiys uudelleen ja adoptoi Jess-nimisen pojan toisen avioliittonsa aikana. Poika kuitenkin pettyi äitiinsä voimakkaasti saatuaan tietää tämän taustasta ja menneisyyden virheistä.

Hän vaikuttaa nyt lihavalta ja hänet nähdään usein roskakorien vieressä. Hänen muuttumisensa jättää paljon toivomisen varaa. Hänen raju muuttumisensa herätti reaktioita.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant