“Miten voimme unohtaa tämän?”: Hawnin ja hänen miehensä uudet skandaalikuvat pintaan verkossa

Fanit kauhistuivat nähdessään 77-vuotiaan Hawnin näissä kuvissa! 😬😧 Paparazzit näyttivät, miltä legendaarinen näyttelijä näyttää todellisuudessa! 🤭🫣

Niille, jotka eivät tiedä, K. Russel ja G. Hawn tapasivat toisensa ensimmäisen kerran vuonna 1966 kuvauksissa. Usko tai älä, mutta seuraavien 20 vuoden aikana Hawn ehti mennä naimisiin toisen miehen kanssa, mutta heidän toinen kohtaamisensa muutti aivan kaiken.

On kulunut jo 40 vuotta siitä, kun puolisot ovat olleet onnellisesti yhdessä. Tämän kuuluisan pariskunnan elämä ja ulkonäkö ei ole koskaan lakannut herättämästä kaikkien erityistä huomiota. Viime aikoina kameroiden linssit ovat vanginneet heidät romanttiselle kävelylle yhdessä.

“Mikä harmoninen pariskunta! Miten siistejä he ovatkaan!”, “Tältä näyttää puhdas rakkaus!”, “En saa silmiäni irti heistä!”.

“Ikä on jo vaatinut veronsa!”, “Tuskin tunnistin suosikkinäyttelijäni tässä!”, “Yksi Hollywoodin vahvimmista ja esimerkillisimmistä pareista, aivan varmasti!”, “Rakkaus, joka kestää!”, “En koskaan lakkaa ihailemasta heitä!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant