“Tunnen hänet aina rinnallani!” Paris Jackson puhuu avoimesti edesmenneestä isästään ja paljastaa koko totuuden

Se oli 1️⃣9️⃣9️⃣8️⃣, jossa Jackson toivotti tervetulleeksi ainoan tyttärensä! 😮😍 Edesmennyt muusikko haaveili suojelevansa lapsiaan hinnalla millä hyvänsä, mutta kohtalolla oli muita suunnitelmia! 😩💔Popin kuninkaan poismenosta on kulunut vuosia ja hänen tyttärensä rikkoo vihdoin hiljaisuuden!🤫Katso mitä Paris paljasti tässä artikkelissa!👇

Tämän päivän artikkeli kertoo Jacksonin toisesta lapsesta Parisista, josta tuli popin kuninkaan ainoa perijätär. Legendaarisen muusikon tytär on myöntänyt käyvänsä läpi vaikeita aikoja isänsä traagisen kuoleman jälkeen ja jakaa usein näkemyksiään heidän kannattajiensa kanssa verkossa.

Tuskin kukaan kyseenalaistaa hänen henkilöllisyyttään. Hän kuului kiistatta vaikutusvaltaisimpiin, ylivoimaisimpiin ja legendaarisimpiin laulajiin, jotka aloittivat uuden aikakauden musiikin suuressa maailmassa. Ikonilla oli kolme lasta, joita hän halusi suojella hinnalla millä hyvänsä. Kohtalo oli kuitenkin valmistellut hänelle toisenlaista.

Hänen uskomattomat uransa korkeudet ja saavutukset toivat hänelle ansaitusti tittelin “popin kuningas”, jolle ei ollut tuolloin vertaista ja jonka merkittävää panosta tuskin voi yliarvioida. Maailma joutui kuitenkin jättämään hänelle hyvästit vuonna 2009 hänen traagisen poismenonsa myötä.

Hänen poismenonsa jätti miljoonat ihmiset kyyneliin ja suruun, eivätkä jotkut ihmiset vieläkään voi hyväksyä sitä, että heidän ikoninsa ei ole enää heidän kanssaan. Kun hän kuoli, monet helikopterit seurasivat hänen ruumistaan Los Angelesin sairaalasta. Nyt yleisön huomio on kiinnittynyt hänen perheeseensä.

Mitä tulee Parisiin, hän on joutunut parrasvaloihin nuoresta iästään lähtien. Tällä hetkellä hän tekee kovasti töitä löytääkseen oman paikkansa ja saavuttaakseen menestystä huolimatta siitä, että hän on Jacksonin tytär. Jonkin aikaa hän on jopa kärsinyt mielenterveysongelmasta, mutta on jo täysin toipunut.

Hänen veljensä ja hänet pidettiin poissa julkisuudesta aina kuudennelle luokalle asti. He saivat kotiopetusta, koska Michael halusi säilyttää heidän yksityisyytensä. Aina kun he lähtivät ulos, heidän päänsä peitettiin huivilla.

Paris myöntää, että hänen isänsä opetti heitä pitämään tärkeänä sitä, että he tekevät kovasti töitä saadakseen haluamansa eivätkä ota asioita itsestäänselvyytenä. Heidän piti ansaita lelut lukemalla kirjoja, eikä kyse ollut siitä, että he saivat asioita automaattisesti. Paris oli vasta 11-vuotias, kun hänen isänsä kuoli, ja siitä tuli hänen suurin menetyksensä ikinä.

“Jo syntymästäni lähtien isä on ollut paras isä, mitä voi kuvitella. Halusin vain sanoa, että rakastan häntä niin paljon”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant