“Sydämenmurtaja ei ole sama!”: Cameron Diaz ei ollut valmis kohtaamaan paparazzeja rennossa lookissaan

Tämän ikä ja äitiys ovat tehneet tälle unelmien naiselle! 😧😲 Paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä kuvatakseen silminnähden muuttunutta näyttelijää! 😱🫢

Vaikka tämän näyttelijättären ajaton kauneus ei ole koskaan lakannut ihastuttamasta koko maailmaa, hän alkoi näyttää entistä vanhemmalta ikäistään. Valokuvaajat ovat viime aikoina päässeet onnekkaasti kuvaamaan entistä sydäntenmurskaajaa.

Yksi asia, josta monet kehuvat näyttelijää, on se, että hän hyväksyy luonnollisen vanhenemisen, koska hän ei aio kääntyä plastiikkakirurgien ja kosmetologien puoleen. Hänen viimeaikainen ulkonäkönsä nousi pian keskustelujen kohteeksi.

Hän antoi mieltymyksensä mustaan kesämekkoon, johon oli leikattu farkkutakki ja tyylikkäät sandaalit. Hänen niin sanotun rennon imagonsa täydelliseksi täydennykseksi tulivat muodikkaat aurinkolasit.

“On aika mennä kosmetologille!”, “Painonnousu ja kimmoisuuden menetys”, “Kateus hiljaa!”. Hän näyttää upealta ikäisekseen”, “Suosikkimme Cameron Diaz ei ole enää entisensä”, “Äitiys on jo vaatinut veronsa hänen ulkonäöstään”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant