Peitti kaiken tiukalla haalarilla. Bullock esiintyi ensimmäistä kertaa vuoteen melko oudossa asussa

Bullockilla on varmasti erittäin hyvä kunto, mutta hänen kuvansa ei sopinut ollenkaan.

Sandra Bullock täytti vähän aikaa sitten 57 vuotta. Näyttelijä on harvoin vieraana seurapiiritilaisuuksissa, joten hän ei käy usein ulkona. Hiljattain nainen esiintyi ensimmäistä kertaa yli vuoteen varsin oudossa asussa, joka oli paljeteilla ja strasseilla koristeltu, ja asu oli lähes koko vartalon peittävän haalarin muodossa.

Bullockilla on varmasti erittäin hyvä kunto, mutta hänen kuvaansa ei sopinut ollenkaan, tämän huomasivat myös Bullockin fanit, jotka pyysivät heittämään tämän haalarin kauas hyllylle eikä käyttämään sitä enää koskaan.

Ehkä pidit Bullockin asusta.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant