“Ikääntyminen on myös ikoneille!” Näin ikä ja vuodet ovat tehneet italialaiselle ikonille Sophia Lorenille…

Edes uskolliset fanit eivät tunnistaneet Sophia Lorenia hänen viimeisimmän retkensä aikana! 😳🤯Italialaisen kauneuden ruumiillistuma on ikääntynyt huomattavasti ja aiheuttanut kohua ulkonäöllään! 😬😱Aika ei säästele ketään! 🥱 Hän pystyi tuskin kävelemään ja näytti hauraalta! 😧Katso se itse tästä artikkelista! 👇

Ei ole yllättävää, että S. Lorenin suuri vaikutusvalta ja korvaamaton rooli ovat ulottuneet vuosikymmenien päähän. Kukaan ei kiellä, että hän on todellinen ikoni paitsi Italiassa, myös kaikkialla maailmassa. Hän oli naiskauneuden ruumiillistuma, jota kaikki naiset kadehtivat ja johon kaikki miehet rakastuivat.

Uskokaa tai älkää, mutta hän täyttää pian 90 vuotta. Tuntuu kuin hän olisi vasta eilen esiintynyt valkokankaalla tunnusomaisella hymyllään, ylittämättömällä naisellisuudellaan ja karismaattisuudellaan. Siksi kukaan ei voinut silloin suhtautua häneen välinpitämättömästi.

Valitettavasti hän on ikääntynyt tunnistamattomaksi. Miten armoton aika joskus voikaan olla! Hänestä on tullut hauras vanhempi nainen, jolla on ryppyjä ja tärisevät kädet. Mikään ei kuitenkaan estä häntä olemasta sama kysytty ja arvostettu henkilö, jonka merkittävää panosta tuskin voi yliarvioida.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant