“Kääpiökasvuisuudesta ja kiusaamisesta” Tältä näyttävät Peter Dinklagen vaimo ja lapset

Luokkatoverit nauroivat hänelle eivätkä tienneet, että hän näyttelisi “Game of Thronesissa”! 🫢🤐Mies, jota oli jatkuvasti kritisoitu pituudestaan, on suosittu näyttelijä Dinklage! 😉👏 Hänen arkistokuvansa – katso artikkeli! 👇

Hän ei ole kertaakaan myöntänyt joutuneensa ikätovereidensa ja luokkatovereidensa kiusaamisen kohteeksi. Kukaan ei jättänyt käyttämättä tilaisuutta arvostella häntä ankarasti hänen lyhyestä pituudestaan, josta tuli pian hänen tärkein erityispiirteensä ja erottuva piirre alalla.

Kaikista haasteista ja epävarmuuksista huolimatta hän jatkoi näyttelemistä ja suhtautui intohimoisesti elokuviin. Hänet tunnetaan monista upeista elokuvista, joissa hän näytteli loistavasti. Juuri hänen roolinsa Tyrion Lannisterina nosti hänen uransa aivan uudelle tasolle.

Kääpiökasvuisuudestaan huolimatta hänestä on tullut yksi Hollywoodin menestyneimmistä ja halutuimmista näyttelijöistä. Mitä tulee hänen yksityiselämäänsä, hän on naimisissa ja kahden suloisen lapsen isä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant