“Kaljupäinen, kuin poikamies!” Utelias paparazzi ikuisti Shiloh Jolie-Pittin aivan uudella kuvallaan

Kamerat ikuistivat Jolien ja Pittin “mutkikkaan” tyttären rokkaamassa uutta ulkonäköään! 😮🧐Julkkislapsi bongattiin vaaleanpunaisella pensselileikkauksella lounaalla ystävänsä kanssa! 🤭Katso paparazzikuvat tästä artikkelista! 👇👇👇

Yksi skandaalikkaimmista ja puhutuimmista julkkislapsista on kiistatta Shiloh. “Monimutkainen” tyttö kiinnitti jälleen paparazzien huomion, jotka ovat viime aikoina aiheuttaneet kohua näyttämällä hänen uuden kuvansa lyhyine vaaleanpunaisine hiuksineen.

17-vuotias tyttö ei lakkaa koskaan olemasta kaikkien huomion keskipisteenä, sillä hän muuttaa jatkuvasti tyyliään ja mieltään siitä, tuleeko hänestä poika vai pysyykö hän tyttönä. Hän ei näytä löytäneen omaa tietään ja on edelleen itsensä löytämisen matkalla.

“Täydellinen sekoitus vanhempiaan!”, “Hän otti ehdottomasti parhaat geenit”, “Hän varasti sydämeni!”. En koskaan lakkaa ihailemasta hänen täydellisiä kasvonpiirteitään”, “Ei ihme, että Joliella ja Pittillä on kauneimmat lapset”.

“Kaljullakin hän näyttää kauniilta”, “Onko hänellä suunnitelmia kokeilla mallin töitä? Siitä tulee varmasti menestys!”, “En saa silmiäni irti hänestä!”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant