“Näin englantilaiset asuvat vanhoissa taloissa!” Omistajat esittelivät 1700-luvun talonsa, ja nyt kaikki unelmoivat asua täällä!

Eräs englantilaisperhe esitteli 1700-luvun talonsa ja rynnisti internetiin! 🏠🤫Kukaan ei ollut valmis näkemään, mitä sisältä löytyy! 🫣💘 Se ylitti kaikkien odotukset! 🤩👏 Katso kuvat sisätiloista tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän artikkeli kertoo aivan ainutlaatuisesta talosta, joka sijaitsee Cotswoldsissa, yhdellä Ison-Britannian kauneimmista alueista. Tämä paikka on tunnettu upeista ikivanhoista taloista, kukkapuutarhoista ja erityisestä tunnelmasta.

Se houkuttelee miljoonia ihmisiä yksinkertaisuudellaan, vintage-tunnelmallaan ja luonnonläheisyydellään. Täällä yksi aviopari on asunut vuodesta 2020 lähtien. Talo on peräisin 1700-luvulta, mutta se koki merkittäviä muutoksia, kun uudet omistajat astuivat siihen.

He antoivat sille raikkaamman ja nykyaikaisemman ilmeen säilyttäen samalla sen historiallisen kosketuksen ja erityisen tunnelman. Täällä vallitsee mukava ja viihtyisä ilmapiiri, jonka ansiosta yksikään vieras ei jää välinpitämättömäksi eikä haaveile pysyvänsä siellä ikuisesti.

Sisustus on suunniteltu huolellisesti brittiläisen tyylin mukaisesti. Täältä löytyy myös työtila, jossa on pieni kirjasto, luultavasti yksi mielenkiintoisimmista ja ainutlaatuisimmista osista. Siitä välittyy englantilaisuuden voima.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant