“Tällaiset kasvot 54-vuotiaana?”: Jennifer Lopez näyttäytyi meikittömänä aiheuttaen vakavaa kiistaa fanien keskuudessa

“Ja Ben Affleck näkee hänet tällaisena joka aamu?” 😬 Jennifer Lopezin meikitön postaus aiheutti ristiriitaisia reaktioita 244 miljoonan ihmisen keskuudessa 😱😳😳

Ei ole mikään salaisuus, että nykyään kaikki ihmiset, etenkin julkkikset, käyttävät Photoshopia. Mutta Jennifer Lopezia ei tietenkään voi verrata Kardashianin perheeseen. Fanit ovat tietysti tottuneet näkemään hänet aina lumoavana ja aina meikattuna.

Tällä kertaa Lopez päätti yllättää faninsa ja näytti kasvonsa ilman meikkiä․ Hän kertoi, miten hän tekee jokapäiväisen meikkinsä․
Ensin hän levitti nostavaa seerumia, ravitsevaa voidetta, jolla on kirkastavia ominaisuuksia, sitten tehostavaa sädettä ja korostusvoidetta omista tuotteistaan.

Kaikki hänen tilaajansa alkoivat keskustella Lopezin ulkonäöstä. Monet olivat ilahtuneita hänen luonnollisesta kauneudestaan ja jotkut seuraajat olivat varmoja, että hän käytti suodattimia. He kehottivat häntä näyttämään vihdoin oikean ihonsa, ja jotkut ehdottivat, että hän käyttää kallista kosmetiikkaa ja laserhoitoja.

On syytä huomata, että tämä video oli hänen tilinsä viimeisin viesti, joka aiheutti vakavia kiistoja fanien keskuudessa․.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant