“Kaunis nainen ei ole sama!”: Paparazzi nappasi Robertsin vahingossa vaaleanpunaisissa bikineissä rannalla

Fanit pettyivät nähdessään Kaunis nainen selluliitilla ja pyöristyneellä vatsalla😪😪😪😪

Moni on sitä mieltä, että viisikymppisenäkin Kaunis nainen ei aio ikääntyä. Paparazzit eivät jättäneet tilaisuutta käyttämättä ja ikuistivat Hollywood-näyttelijättären tyylikkäissä vaaleanpunaisissa bikineissä. Kaukana kaikki eivät kuitenkaan pitäneet hänen ulkonäöstään nyt.

Elokuvaikonin uskolliset fanit olivat nopeita vuodattamaan tähdelle runsaasti kohteliaisuuksia, kun taas monet muut verkon käyttäjät kiirehtivät arvostelemaan julkkista ankarasti epäonnistuneesti valitusta uimapuvusta ja painonnoususta.

Jotkut olivat sitä mieltä, että tuossa iässä naisten pitäisi pukeutua vaatimattomampiin asuihin eikä esitellä puolialastonta vartaloaan paljastavissa uimapuvuissa ja bodysuiteissa.

Mitä mieltä sinä olet?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant