“Selluliittia reisissä, appelsiininkuori-iho!” Miltä Kim Kardashianin bikinivartalo näyttää tosielämässä herätti reaktioita

Vaikka näemme aina hänen “ihanteellisen” kuvansa Instagramissa, todellisuus on pettymys! 🥱🙄 Paparazzit kuvasivat Kardashianin salaa ilman suodatinta ja tämä ei ole heikkohermoisille! 😨🤯 Fanit kauhistuivat nähdessään tähden bikinivartalon ilman retusointia! 🤬👎Hengitä henkeäsi pidätellen ennen kuin näet skandaalikuvat tässä artikkelissa! 👇

Hän kuuluu vaikutusvaltaisimpiin ja menestyneimpiin bisnesnaisiin ja sosiaalisen median tähtiin, jotka asettavat uusia trendejä ollen yksi sukupolvemme muoti-ikoneita. Pidetään kuitenkin mielessä, että hän on jo 43-vuotias ja on synnyttänyt 4 lasta ex-miehensä K. Westin kanssa.

Vaikka useimmat meistä näkevät hänen näyttävän täydelliseltä sosiaalisessa mediassa, käy ilmi, että todellisuus on hieman pettymys. Julkkis on hiljattain nähty pukeutuneena mustaan bikinialuspohjaan ja paljastavaan siniseen paitaan, jossa on mausteiset viillot. Kaikki näytti hyvältä, kunnes Kim kääntyi poispäin ja kaikki näkivät hänen selluliittinsa.

Skandaalinkäryiset kuvat lähtivät heti leviämään ja aiheuttivat raivoa nettikansalaisten keskuudessa. Sanomattakin on sanomattakin selvää, että se oli suuri pettymys. Hän esiintyi märissä hiuksissa ja muodikkaissa aurinkolaseissa.

“Todellisuus vs. sosiaalinen media”, “Miten voimme olla näkemättä tätä?”, “Riittää netti tältä päivältä”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant