“Yläosattomissa kuvauksissa 44-vuotiaana!” Kate Hudson ilman toppia uima-altaalla petti fanit

Hän vaikutti vaatimattomalta naiselta, mutta kävi ilmi, että EI! 🚫Katea 4️⃣4️⃣ kritisoitiin kuvasta ilman uimapukua top🤦🏻‍♀️🏖️She otti häpeilemättä toppinsa pois jopa tyttärensä edessä👙👧🏻How hän voi olla niin häpeilemätön? 😨Hänen mausteiset kuvansa näet article⬇️

Kate Hudson yllätti faninsa jälleen kerran, kun hän julkaisi sosiaalisessa mediassa uskaliaita otoksia. Kuvassa hän rentoutuu uima-altaalla kotonaan. Hänellä oli kuvassa yllään värikkäät yläosattomat bikinit ja hän peitti rintansa sydämenmuotoisella tarralla. Kate poseerasi uima-altaalla, koristi lookiaan hatulla ja piti kädessään kirjaa.

Kate oli veljensä Oliver Hudsonin kanssa, joka reagoi kuvaan tunteikkaasti. Kuvissa näkyy jopa Katen tytär, joka on läheisessä suhteessa Oliverin kanssa. Tiedetään, että heillä ei ole vain vahva yhteys, vaan he myös työskentelevät yhdessä podcastissa.

Kate on tällä hetkellä virallisesti kihloissa muusikko Danny Fujikawan kanssa. He saivat kauniin tyttären, ja Katella on vielä kaksi poikaa aiemmista suhteista. Pariskunta tapasi ensimmäisen kerran useita vuosia sitten ja on asunut yhdessä vuodesta 2016 lähtien, ja he ilmoittivat kihlauksestaan vuonna 2021. Mitä sanot näistä Katen kuvista?

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant