”Brangelinan” minikopio! Tällainen kaunotar Jolien ja Pittin Vivienne-tyttärestä on tullut

Jolie ja Pitt toivottivat tyttärensä tervetulleeksi heinäkuussa 1️⃣2️⃣, 2️⃣0️⃣0️⃣8️⃣! 😍 Vaikka koko maailma puhuu Shilohista, Vivienne ansaitsee myös meidän huomiomme!🧐🤫 Hän on muuttunut 1️⃣5️⃣ ja hänestä on tullut vanhempiensa ”täydellinen sekoitus”! 🤗💯Yritä olla rakastumatta julkkislapseen, kun näet hänen kuvansa tässä artikkelissa!👇

He olivat yksi ikonisimmista pareista, jotka ovat tehneet historiaa Hollywoodissa. Lyhyestä avioliitostaan ja skandaalipitoisesta erostaan huolimatta he ovat saaneet ihastuttavia lapsia sekä adoptiolla että luonnollisella tavalla. Vivienne, hänen veljensä Knox ja heidän toinen biologinen tyttärensä Shiloh jakavat saman kaksoissukunimen.

On syytä lisätä, että Knox on hänen muutamaa sekuntia vanhempi kaksoisveljensä. Ei tarvitse sanoa, että Shilohin uskotaan perineen vanhempiensa parhaat geenit ja hänen kasvonsa edustavat kirjaimellisesti sekä äidin että isän piirteitä. Mutta me olemme täällä sanomassa, että Vivienne omaa yhtä kauniita ja houkuttelevia piirteitä, joita kutsutaan ”Brangelinan minikopioksi”.

Se ei ole lainkaan yllättävää, sillä Angelina Jolien uskotaan olevan maailman kaunein nainen, kun taas hänen ex-miehensä on jo pitkään ollut People’s Sexiest Guy Alive kahdesti.

Mainittakoon, että hän näytteli Maleficent-elokuvassa nuorta prinsessa Auroraa 5-vuotiaana.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant