“Kuka varasti James Bondin sydämen ensimmäisenä?” Tässä on kaikki, mitä Pierce Brosnanin rakkauselämästä on syytä tietää.

Keely EI ollut James Bondin ensirakkaus! 😱🫢 Hänen ensimmäinen vaimonsa oli Cassandra, joka menehtyi syöpään ja jätti hänet kyyneliin! 💔😢 Vuosia myöhemmin näyttelijä kohtasi toisen vaimonsa, josta hän on edelleen erottamaton! ❤️‍🩹🥹 Katso kuvat edesmenneestä Cassandra Harriksesta tästä artikkelista! 👇

Vain harva tietää, että ennen Keelyä legendaarinen näyttelijä oli naimisissa Cassandra Harrisin kanssa. Valitettavasti nainen menehtyi syöpään ja jätti miehen suruun ja murheeseen. Myöhemmin hän löysi ilon ja onnen Keely Smithin kanssa, josta tuli hänen vaimonsa ja heidän poikiensa äiti.

Mitä tulee näyttelijän perheeseen, hänen isänsä hylkäsi hänet sydämettömästi, kun hän oli vielä pikkulapsi. Isovanhempansa kasvattivat hänet Irlannissa ja pian hän kiinnostui näyttelemisestä elokuvien kautta. Tämä johti hänet opiskelemaan draamaa Lontoossa, jossa hän tapasi Harrisin ja meni hänen kanssaan naimisiin vuonna 1977.

Pian hänestä tuli Charlotten ja Christopherin isä. Heidän elämänsä muuttui radikaalisti, kun hän sai munasarjasyöpädiagnoosin miehen ollessa Intiassa kuvauksissa. Hän menehtyi vuonna 1991.

Vuonna 1994 hän kohtasi K. Shaye Smithin Meksikossa. Hän oli entinen malli, josta tuli näyttelijä sekä elokuvantekijä ja toimittaja. Hän syleili vanhemmuutta hänen kanssaan jälleen toivottaen Dylanin ja Parisin tervetulleiksi.

Nyt he jakavat edelleen erityisen siteen, eikä näyttelijä voi kuvitella elämäänsä ilman häntä huolimatta ihmisten kritiikistä ja kommenteista hänen ylipainostaan.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant