“Mädät hampaat ja roikkuva iho!” Tämän ikä ja vuodet ovat tehneet näyttelijä Johnny Deppille…

Fanit luulivat Deppiä kerjäläiseksi hänen viimeisimmän retkensä jälkeen! 😱😬Tätähän avioero ja oikeustaistelut ovat tehneet yhdelle Hollywoodin sydänsankarista! 🤯🤐Suosikkikapteenimme Jack Sparrow näytti tunnistamattomalta mädäntyneiden hampaiden ja ryppyisten kasvojen kanssa! 🤢👎Skandaalikuvat – katso artikkeli! 👇

J. Deppin comeback jätti voimakkaan vaikutuksen kaikkiin, sillä siitä on jo pitkä aika, kun merkittävä ja nimekäs Hollywood-näyttelijä on ollut tekemisissä skandaalimaisen avioeronsa ja oikeustaistelujensa kanssa. Tänä aikana monet julkkikset käänsivät hänelle selkänsä, joten voidaan sanoa, että hänen maineensa on kärsinyt paljon.

Suosikkikapteenimme Jack Sparrow on jopa antanut avoimen haastattelun ja puhunut rehellisesti tunteistaan. Hän pidätteli kyyneleitään 7 minuutin seisovien aplodien aikana. Vaikka hänen kauan odotettu ulosanti ilahdutti faneja, monet huomasivat selvästi hänen mätänevät hampaansa ja huomattavan vanhentuneen ulkonäkönsä.

Kyseessä oli Deppin ensimmäinen esiintyminen sen jälkeen, kun hän kävi oikeustaistelua Heardin kanssa, jonka hän lopulta voitti ja palautti kaikkien kunnioituksen ja luottamuksen. Hän mainitsi myös roolinsa biologisessa draamassa “Jeanne Du Bary”.

Se antoi hänelle ensimmäisen korkean profiilin näyttelijän roolin sen jälkeen, kun oikeustaistelut olivat päättyneet. Kaikki sujui hienosti, paitsi se hetki, kun hän avasi suunsa ja hänen mätänevät hampaansa paljastuivat. Myös muut ikään liittyvät muutokset jättivät fanit sanattomiksi, eivätkä he voineet uskoa, mitä olivat juuri todistaneet.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant