“Kuvakkeet pysyvät kuvakkeina myös 79-vuotiaana!” Valaiskaamme Jacqueline Bissetin tietä tähteyteen ja henkilökohtaista elämää.

Time-lehti kutsui häntä “kaikkien aikojen upeimmaksi naiseksi”, joka sai tunnustusta elokuvissa “Etsivä”, “Bullet” ja “Sweet Ride”!🤩 Hän aloitti uransa 2️⃣1️⃣ ja on jo juhlinut 7️⃣8️⃣th syntymäpäiväänsä! ⌛😯Palataanpa vielä kerran niihin vanhoihin hyviin aikoihin ja muistellaan vielä kerran, millainen kaunotar hän oli tässä artikkelissa! 👇

Tämän legendaarisen naisen henkilöllisyyttä tuskin kukaan kyseenalaistaa. Hänen tihkuva uransa on kestänyt noin 6 vuosikymmentä ja hän on esiintynyt lähes 60 elokuvassa. Kuten Jacqueline mainitsee, yksi hänen esikuvistaan oli Jackie Bisset. Hänen silmiinpistävät vihreät silmänsä ja poskipäisyytensä lumosivat miljoonat.

Se oli vuoden 1966 elokuva “Col-de-Sac”, jossa hän debytoi. Hänen muita ikonisia roolejaan ovat muun muassa elokuvat “Wild Orchid”, “Birds of Paradise” ja “The Deep”.

Myös hänen henkilökohtainen elämänsä ansaitsee erityistä huomiota. Hänellä huhutaan olleen lyhyt suhde S. McQueenin kanssa. Ikonisella näyttelijättärellä oli pitkäaikaisia suhteita näyttelijä M. Sarrazinin, balettitanssija A. Godunovin ja näyttelijä V. Perezin kanssa.

“Minulla on ollut elämässäni todella mielenkiintoisia miehiä”. Tosin tähti oli “liian itsenäinen sitoutuakseen vain yhteen”.

Voidaan sanoa, että hän on ikuisesti tunnettu nimi alalla. Nyt hän on jo 79-vuotias ja näyttää edelleen upealta ja hämmästyttävältä ikäisekseen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant