Patrick Swayze: Tässä on kaikki, mitä pitää tietää näyttelijän menestyspolusta ja henkilökohtaisesta elämästä.

Osoitteessa 2️⃣0️⃣0️⃣9️⃣ maailma hyvästeli Swayzen! 🙏😢 Hän jätti kauniin vaimonsa yksin ja miljoonat ihmiset kyyneliin ja suruun! 💔😫 Silloin hän voitti sydämemme Johnnynä klassikko-elokuvassa ”Dirty Dancing”! 🎬Ei kuitenkaan kestänyt kauan, kun hänen vaimonsa löysi uuden rakkauden ja meni naimisiin miljardöörin kanssa! 😉💌 Lisätietoja – katso artikkeli! 👇

Monet katsojat muistavat tämän näyttelijän Dirty Dancingin Johnnynä. Swayzen merkittäviä rooleja, uskomatonta uranousua ja merkittävää panosta ei voi kyseenalaistaa. Valitettavasti hän menehtyi syövän seurauksena 57-vuotiaana. Vaikka tragedia meni ohi jo vuonna 2009, maailma suree yhä.

Sanomattakin on sanomattakin selvää, että hän saavutti huikeat uran saavutukset ja jätti ikuisen jäljen elokuvaan. Hän ylpeili merkittävällä urallaan ja sai ansaitusti ehdokkuudet Oscar- ja Golden Globes -palkintoihin sekä tähden Hollywoodin Hall of Fameen.

Hän häneen vaikutti suuresti hänen äitinsä ja hänestä tuli intohimoinen tanssija. Hänen rakkautensa kuulaan oli ylitsepääsemätön, mutta se toi hänelle kritiikkiä ja tuomiota ikätovereiltaan. Pian hän saavutti menestystä jopa elokuvatähtenä.

Hänen merkittävät tanssirutiinit J. Greyn esittämän Babyn kanssa tulivat elokuvahistoriaan ja niistä tuli klassikko. Mitä tulee hänen henkilökohtaiseen elämäänsä, hänen suurin rakkautensa oli Lisa Niemi. Heidän rakkaustarinansa oli uskomaton, mutta se ei kuitenkaan ollut niin sujuva kuin miltä se saattaa näyttää. Nainen koki keskenmenon, eikä pariskunta voinut saada lapsia yhdessä.

Vuonna 2009 mies menehtyi haimasyöpään jättäen naiselle 40 miljoonan dollarin perinnön. Useiden vuosien leskenelämän jälkeen nainen löysi uuden rakkauden, mutta vaalii edelleen muistoja edesmenneen miehensä kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant