”Mitä James Bond löysi hänestä?” Tässä on Pierce Brosnanin ja Keely Smithin uskomaton tarina –

Fanit kehottivat Brosnania etsimään paremman näköisen naisen näiden kuvien jälkeen! 😬🙄 Se oli 2️⃣0️⃣0️⃣1️⃣ että he menivät naimisiin toivottaen tervetulleeksi kaksi lasta! 😯🥰 Miljoonat olivat silloin päätä pahkaa rakastuneita Bondiin, jonka suurimmaksi rakkaudeksi ei tullut kukaan muu kuin hän! 🤫💘Sinä et lakkaa ihailemasta, kun näet hänen arkistokuvansa tässä artikkelissa! 👇

He ovat yksi kestävimmistä ja pitkäaikaisimmista showbisnespariskunnista, jotka kohtasivat 1990-luvulla menemällä naimisiin vuonna 2001. Huolimatta vuosikymmenten avioelämästä, joka on täynnä käänteitä, heillä ei ole suunnitelmissa erota ja heidän rakkautensa kasvaa vuosi vuodelta yhä suuremmaksi ja syvemmäksi.

Miljoonat katsojat muistavat hänet James Bondin roolistaan, joka nosti hänen tihkuvan uransa uudelle tasolle. Hän on jo vuosia ollut valkokankaalla ihanteellinen hurmuri ja planeetan halutuin mies. Ne, jotka haaveilivat hänestä aviomiehenä, järkyttyivät tajutessaan, että hänen sydämensä kuuluu yhdelle naiselle.

Tuosta onnekkaasta tuli Keely Smith, toimittaja, kirjailija sekä tv-juontaja. Siitä on jo 25 vuotta, kun hän on Brosnanin sydämen omistaja. Seuralaisista ja läheisistä ystävistä heistä tuli rakastavaisia, jotka saivat avioliittonsa aikana kaksi poikaa.

Hänen nykyinen ulkonäkönsä jättää kuitenkin paljon toivomisen varaa. Hän on lihonut näiden vuosien aikana ja aiheuttaa usein kohua. Monet ovatkin ihmetelleet, mitä merkittävä näyttelijä löysi hänestä. Kun kuitenkin vilkaisee hänen arkistokuviaan, käy heti selväksi, miksi hän on edelleen hulluna häneen.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant