“Ei ihme, että Ronaldo rakastui häneen!” Uudet kuvat Georgina Rodriguezista kuumentavat sosiaalista mediaa

Hän näyttäytyi bikineissä ja nyt ymmärrämme, miksi rikkain jalkapalloilija valitsi hänet! 🤤❤️‍🔥 Se oli 2️⃣0️⃣1️⃣6️⃣, kun Ronaldo tapasi hänet Guccin liikkeessä ja rakastui ensisilmäyksellä! 💘😮 Siitä lähtien he ovat olleet erottamattomat ja toivottaneet tervetulleeksi 5️⃣ lapset! ☺️👏 Heidän tuoreimmat kuvansa – katso artikkeli! 👇

Kukaan ei kiistä, että Cristiano Ronaldo kuuluu varakkaimpiin, menestyneimpiin ja legendaarisimpiin jalkapalloilijoihin. Huiman urheilu-uransa lisäksi hänellä on kaunis perhe, upea vaimo ja suloiset lapset. Niille, jotka eivät tiedä, pariskunta tapasi ensimmäisen kerran kaupassa, jossa hän oli myyjänä.

Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja välitön kemia tapahtui heidän välillään. Vaikka Rodriguez on synnyttänyt monta lasta, hänellä on edelleen upea vartalo. On vaikea uskoa, että viiden lapsen toivottamisen jälkeen voi näyttää näin upealta. Voidaan sanoa, että hän käyttäytyy aivan kuten jokainen itseään kunnioittava miljardöörin tyttöystävä.

“Ei ole mikään yllätys, että mies on hulluna häneen!”, “Vaikuttaa siltä, ettei hän käy kauneushoitoloissa”, “Kuka sanoisi, että hän on synnyttänyt 5 lasta?”, “Täydellinen päästä varpaisiin”, “Tältä näyttää onnekas nainen”.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant