“Maggie ja Ralph ovat 66 ja 89!” Tässä ovat Chamberlain ja Rachel Ward silloin ja nyt –

Muistatko Maggien ja Ralphin “Piikkilinnuista”?🤭 Tältä näyttävät suositun minisarjan legendaariset tähdet 40 vuotta myöhemmin! 😳🤐

Tässä ovat R. Chamberlain ja R. Ward, jotka näyttelivät loistavasti Ralphia ja Maggiea “Piikkilinnuissa”. Vuonna 1983 julkaistusta suositusta minisarjasta tuli nopeasti sensaatio ja se kiehtoi miljoonia katsojia ympäri maailmaa.

Ralphia esittänyt näyttelijä on myös Golden Globe -voittaja. Rachel esitti Maggiea. Wardilla oli romanttinen suhde Bryan Brow’n kanssa, joka esitti Maggien aviomiestä Lukea.

Heidän ruudulla solmimansa yhteys johti avioliittoon, jonka seurauksena he saivat kolme lasta. Nykyisin Richard on 89-vuotias ja ilahduttaa edelleen uskollisia fanejaan karismallaan.

Kaikkien suureksi yllätykseksi hän valitsi toisen tien ja ilmoitti jäävänsä eläkkeelle 9 vuotta sitten. Jotkut ylistävät edelleen suuresti hänen ammattitaitoaan ja uskomatonta lahjakkuuttaan. Kun taas ne, jotka ihailivat Maggiea, tuskin tunnistavat häntä enää.

Hittiminisarjan ikoniset tähdet ovat kuitenkin edelleen parhaita uskollisille faneilleen. Tutustu heihin nyt ja jaa mielipiteesi!

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant