“Niin tunnistamaton!” Heidi Klum 50-vuotiaana esittäytyi yleisölle ilman meikkiä ja hämmensi fanit

“Ilman meikkiä hän näyttää ihan muumiolta!” 🤢Kauhistutte, kun näette avokuvan Klumista ilman meikkiä ollenkaan💄🤦‍♀️One naisia, jotka todistavat, että meikki muuttaa ihmistä täysin🪄Varaudu yllättymään tässä👇

Heidi Klumia pidetään yhtenä upeimmista malleista. Hän on voittanut miljoonien sydämet ulkonäöllään paitsi kuvauksissa, myös arjessa. Julkkis näyttää joskus luonnollisen ulkonäkönsä ilman Photoshopia.

Hiljattain malli julkaisi uuden videon Instagram-sivuillaan. Heidi esitteli valmistautumisprosessia elokuvan ensi-iltaan. Kävi ilmi, että tällä kertaa tähti käytti kampaajan ja meikkitaiteilijan palveluja, mieluummin hän teki kaiken itse.

Videon alussa tähdellä oli luonnolliset kasvot ilman meikkiä. Fanit hämmästyivät Heidi Klumin huokosettomuudesta ja ryppyjen puutteesta. Monet sanoivat, että hän käytti suodattimia, jotka antoivat hänen iholleen tasaisemman ulkonäön. Jotkut jopa vertasivat häntä muumioon. Joka tapauksessa julkkis esiintyi yleisön edessä nuorekkaan näköisenä.

Heidi valitsi ensi-iltaan ilmestyäkseen näyttävän mustan nahkaisen Total Look -lookin: teräväkärkiset nilkkurit, legginsit ja korsetin, jossa oli leveä vyö ja syvä pääntie. Hän oli ikään kuin kaikkien läsnäolijoiden huomion keskipisteenä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant