”Sattumaa? Enpä usko!” Gavin Rossdale vahvistaa huhut ja esittelee uuden tyttöystävänsä

Jo vuonna 2️⃣0️⃣0️⃣2️⃣ Stefani ja Rossdale menivät naimisiin ja toivottivat 3️⃣ lapset tervetulleiksi! 💔😭 Aika on kulunut ja mies on löytänyt uuden rakkauden! ⏳💌Hän näytti tyttöystävänsä ja hän näyttää hyvin tutulta! 🧐Heidän yhteiskuvansa – katso artikkeli! 👇

Vuonna 2016 näiden kahden suhde päättyi, mikä kirjaimellisesti jätti kaikki heidän ihailijansa ja kannattajansa sanattomiksi. Huomionarvoista on, että heidän avioliittonsa kesti 14 vuotta ja he saivat kolme suloista lasta. Monet ovat ihmetelleet heidän rakkauselämäänsä ja tässä on kaikki mitä tietää!

Joidenkin mielestä Rossdalella on selvä naismaku, sillä hänen uudeksi tyttöystäväkseen valitsemansa tyttö muistuttaa jotakuta hyvin tuttua. Hänellä on ollut romanttinen suhde Albaniasta kotoisin olevan amerikkalaislaulaja Xoana X:n kanssa. Piilotetut paparazzit ovat napanneet uuden parin ja nostattaneet kaikkien kulmakarvoja.

Koko juttu on se, että hänen uusi rakastettunsa muistuttaa uskomattoman paljon Stefania ja on tarkka kopio hänestä 2000-luvulla. Heidän avioerostaan on kulunut monta vuotta ja huhuja liikkuu yhä. Ihmiset uskovat, että mies petti vaimoaan heidän lastensa lastenhoitajan kanssa.

Mitä tulee Gweniin, hän on ollut onnellisesti naimisissa useita vuosia laulaja B. Sheltonin kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant