”Hänen lapsensa kasvot vihdoin paljastuivat!” Tältä Janet Jacksonin ex-mies ja heidän poikansa näyttävät

Hän meni naimisiin qatarilaisen miljardöörin kanssa ja synnytti pojan 5️⃣0️⃣!🧐 Kaikki tuntevat Jacksonin popin kuninkaana, mutta tiesitkö, että hänellä oli sisko? 🤔 Samalla kun maailma kuuntelee yhä Michaelin upeita kappaleita, monet muut seuraavat aktiivisesti hänen siskonsa elämää! 😉 Janet on piilotellut lastaan vuosia, mutta paparazzit ovat vihdoin huomanneet heidät! 📸 Eksklusiiviset kuvat – katso artikkeli! 👇

Juuri vuonna 2017 Janet meni naimisiin qatarilaisen miljardöörin kanssa. Mikä mielenkiintoisinta, hän synnytti pojan ja lahjoitti miehelle perillisen. Kokonaisuus on se, että Janet omaksui äitiyden 50-vuotiaana, mikä ei ole koskaan jäänyt julkisuudelta huomaamatta.

Heidän avioliittonsa ei kuitenkaan kestänyt pitkään ja he ovat jo eronneet, jonka syynä olivat heidän erilaiset kulttuuriset kiinnostuksen kohteensa ja näkemyksensä. Mies oli äärimmäisen mustasukkainen ja pakotti Janetin piilottamaan hiuksensa. Oli monia tapauksia, jotka saivat hänet varmistamaan, että hän teki oikean päätöksen jättää mies.

Koko tämän ajan Janet on piilotellut valkoihoista poikaansa paparazzeilta tämän yksityisyyden vuoksi. Mutta viime aikoina valokuvaajat ovat onneksi päässeet kuvaamaan häntä. Sanomattakin on sanottava, ettei lapsi näyttänyt yhtään äidiltään. Isän geenit ovat ilmeisesti tehneet tehtävänsä.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant