”Miltä todellinen intohimo näyttää!” Jodie Fosterin ja hänen vaimonsa julkinen esiintyminen ansaitsee erityishuomion.

Hän toi vaimonsa palkintogaalaan eikä edes peitellyt tunteitaan tätä kohtaan! ❤️‍🔥🤭Näyttelijän ja hänen kumppaninsa Alexandra Hedisonin harvinainen esiintyminen nousi keskustelujen kohteeksi! 🤯🧐Katso tästä artikkelista muutamia tilannekuvia heidän ulkoilustaan! 👇

Näyttelijän ja hänen puolisonsa julkinen esiintyminen palkintogaalassa jätti vahvan vaikutuksen aivan kaikkiin paikalla olleisiin ja siitä tuli kiivaan keskustelun aihe sosiaalisessa mediassa.

Pariskunta pystyi tuskin peittämään intohimoisia tunteitaan toisiaan kohtaan ja osoitti lämpöä ja hellyyttä, joka oli hyvin aistittavissa myös ruudun läpi. Hedisonin valinta osui upeaan Yves Saint Laurentin asuun.

Mitä tulee Fosteriin, erinomainen näyttelijä valitsi tyylikkään Guccin puvun ja täydensi sen täydellisesti Cartierin koruilla, jotka korostivat hänen sirouttaan ja naisellisuuttaan. Molemmat valitsivat täysin mustan asun ja näyttivät harmonisilta.

Niille, jotka eivät tiedä, heidän suhteensa alkoi vuonna 2013, ja siitä lähtien he ovat aina tukeneet toisiaan.

Heillä molemmilla on ollut aiempia suhteita ja he ovat oppineet niistä paljon. Tähti jakaa kaksi poikaa entisen kumppaninsa C. Bernardin kanssa. Mitä Hedisoniin tulee, hänellä oli romanttinen suhde E. DeGeneresin kanssa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant