“Sadusta tai fantasiaelokuvasta!” Omistajat esittelivät ihanaa taloaan ja nyt kaikki unelmoivat asua siellä!

Näin englantilaiset asuvat yhä 18-luvun taloissa! 🏡😍Katsotaanpa tarkemmin, miltä se näyttää sisältäpäin! 🧐❓Katso kuvat sisätiloista tästä artikkelista! 👇

Tämän päivän mielenkiintoinen artikkeli kertoo mökistä, joka sijaitsee Cotwoldsissa, yhdellä kauneimmista ja tunnelmallisimmista alueista. Tämä paikka houkuttelee miljoonia ihmisiä sekä yksinkertaisuudellaan että ylellisyydellään. Se on luonnon ympäröimä ja saa unelman jättämään kaupunkielämän taakseen ja asumaan siellä.

Nykyiset omistajat ovat aviopari, joka on asunut täällä vuodesta 2020 lähtien. Kun he olivat vielä turisteja, he olivat iloisesti yllättyneitä alueen uskomattomasta kauneudesta ja päättivät hankkia talon sieltä aina, kun heillä oli mahdollisuus.

Se tekee vaikutuksen kuin olisi ilmestynyt satuun. Omistajat olivat kaikkein onnellisimpia, kun he löysivät tällaisen talon ja kunnostivat sen oman makunsa mukaan ja säilyttivät samalla sen antiikkiarvon.

Ilmapiiri täällä on vieraanvarainen, ja se saa jokaisen unelmoimaan siitä, että hän voisi jättää kaupunkielämän taakseen ja asua tällaisessa ihanassa paikassa.

Rating
( No ratings yet )
Like this post? Please share to your friends:
Unmondeinteressant